zondag 30 maart 2008

laatste week

Maandag 
Ik heb op maandag aan mijn bewijsmap gewerkt

Dinsdag 
Dinsdag heb ik verder gewerkt aan mij bewijsmap


Woensdag 
Woensdag ben ik naar Ikea geweest om alvast lijsten te kopen. In totaal heb ik 10 lijsten gekocht.  Waarvan ik er een per ongeluk om stootte. Gelukkig had ik een reserve lijst gekocht.


Donderdag 
Donderdag ben ik naar Ton geweest daar heb ik foto's afgedrukt voor mijn portfolio en voor mijn expositie

Vrijdag 
Vrijdag heb ik een zelfportret gemaakt en ben ik weer naar Ton geweest.


zondag 23 maart 2008

stopmotion

Photobucket

Een nieuwe stopmotion gemaakt omdat ik de rode lijnen niet zo duidelijk vond overkomen.

groetjes Jonathan

vrijdag 21 maart 2008

stop motion

stop motion





Gisteren een stopmotion gemaakt. Is nog niet helemaal af moet even kijken hoe ik er muziek onder krijg etc. Maar omvast een idee te krijgen laat ik hem aan jullie zien. Idee erachter vroeger eigenlijk nog steeds teken ik vaak op de tvgids. De mooie celebrity's helemaal onderkalken hahaha. TOen dacht ik waarom niet een stopmotion maken waarop mij foto helemaal ondergekald word. Het leukst is natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen mij foto tekenen dus ik dacht aan mij klas. Maar helaas is mij hele klas zoals gewoonlijk weer pleite dus heb ik maar andere mensen gevraagd die erop konden tekenen. Zo word de foto een groot kunstwerk

Iedereen een fijn weekend en vrolijk pasen

dinsdag 18 maart 2008

Gimic

De Gimic is een  digitale sleutelhanger waarop foto's  afgespeeld kunnen worden.

maandag 17 maart 2008

Het is weer maandag


Het is weer maandag vandaag heb ik best veel gedaan. Als eerst heb ik mijn website afgemaakt die is nu helemaal af.

www.jonathangaarthuis.nl

ben er hartstikke blij mee.
weer een stukje dichterbij met afstrepen van mij lijstje.

De rest van de dag heb ik rolletjes ontwikkeld en ingescand

In de avond heb ik een foto in het groot bewerkt zie de foto.
Totaal aantal uren gewerkt vandaag 16

zaterdag 15 maart 2008

Slinge


Vandaag heb ik Tim gefotografeerd die film en video studeert.
Onderweg zag ik weer iets wat in niet kon laten om te fotograferen. even snel mij camera gepakt en een foto van gemaakt. Vind het wel een mooie en rustig beeld geworden. Misschien moet ik wel vaker mij camera onderweg meenemen.


vrijdag 14 maart 2008

week

Verleden week heb ik niet gefotografeerd Rommert Boonstra had afgebeld. Hij had opeens een grote opdracht binnen gekregen die hij niet kon afstaan.

Maandag

Maandag heb ik nog wat foto's bewerkt en mij foto's laten zien aan Jan. Jan zei dat ik ze nog wat beter kan laten afdrukken en gaf mij wat tips. Had al mijn pagina's van mijn website af dus ik dacht dat is simpel alleen even in elkaar zetten. Maar dat lukte niet meneer Clasener vond het ook heel vreemd dat niet werkte. Daar baalde ik wel van  De rest van de dag heb ik aan Marketing gewerkt heb het eindelijk helemaal af  al werd ik er een beetje gek van bij het maken. In de middag heb ik 2 kunstenaars opgezocht voor onze school bij de groene bogen die ik wil gaan fotograferen. 

Dinsdag 

Dinsdag ben ik in de ochtend naar school gegaan om mijn usb stick op te halen die was ik vergeten maandag. Ik was niet de enige kwam ook Tamara tegen die ook wat vergeten was. 
In de middag heb ik gewerkt aan mijn poster voor mijn expositie 

Woensdag 
Woensdag heb ik les gehad van Talen mijn poster laten zien wat kleine dingen aangepast eraan zodat die nu goed er uit ziet. In de middag heb ik een idee bedacht voor mijn eindexpositie

Donderdag naar school geweest toch geprobeerd te werken aan mij website. Lukte echt niet werd er helemaal gek van.  Gelukkig was Robin er. God bless Robin die wist op een andere manier ervoor elkaar te krijgen wat ik wou hebben. God bless Robin. ROBIN hartstikke bedankt.

Vrijdag 

Vrijdag ben ik samen met Ilse naar meneer Clasener geweest hij heeft uitgelegd hoe de iframe werkt. Nu kan ik echt helemaal maken en dat lukte ook aardig op school met de mac. Nu ik weer thuis ben en op de pc wil maken lukt het voor geen meter staat alles weer anders etc daar word je toch echt gek van.




Visual van mij expositie


Om toch een beetje een idee te krijgen hoe ik het wil heb ik even snel een visual gemaakt. Zodat ook andere mensen mijn idee een beetje begrijpen. 

woensdag 12 maart 2008

Idee voor mijn expositie

Voor mij Expositie wil ik 9 lijsten aan elkaar maken zodat het een grote vierkant word. Dit stramien heb ik ook gebruikt voor mijn website en komt nu ook in mij expositie voor. Het word een hele grote vierkant 156 cm bij 156 cm. Foto's worden 50 bij 50 cm. Ik wil het geheel ophangen aan 2 ijzeren touwen zodat het zweeft in de ruimte. Daaronder wil ik een grote ronde sticker vel met mijn verbeelding net zoals mij poster.

dinsdag 4 maart 2008

website maken




vandaag ben ik verder gegaan met mijn website daar gaat nog aardig wat tijd in zitten merk ik.
De hele dag gewerkt aan de website. En vandaag ook e-mails gestuurd naar diverse kunstenaars. Een kunstenaar heeft al beantwoord en dat is Rommert Boonstra.